Élő Adás – de ez most nem egy élőben ill. online közvetített rádió- vagy tévéműsor.
Ez az elnevezése az immár másodszor megrendezésre kerülő miskolci adományozói estnek, ahol három szervezet legújabb projektjét, fejlesztését támogathatja bárki.
Idén nagy örömünkre az Irodalmi Rádió is bekerült a programba, így május 30-án a rendezvényen minket is lehet támogatni.

A rendezvény szervezője, a Térerő Közösségi Alapítvány weboldalán található jelentkezési űrlap kitöltésével lehet regisztrálni az eseményre:
http://tererokozossegialapitvany.blogspot.hu/

A három szevezet 2018-ban: a Mályi Madármentő Állomás, a Szimbiózis Alapítvány és az Irodalmi Rádió.

A mi projektünk első eleme a “Szinva-parti sztorik” címet viseli, ami egy olyan kiadásra váró antológia lesz, melyben miskolci, Miskolc környéki ill. Miskolcról elszármazott alkotókat és munkáikat fogjuk bemutatni.
Ezzel párhuzamosan második elemként szeretnénk számítástechnikai, stúdió- ill. hangtechnikai fejlesztést is megvalósítani új eszközök beszerzésével.

Ehhez várjuk majd az esten érkező felajánlásokat.

A szervező, a támogatható szervezetek és a projektek is mind miskolciak, de bárki eljöhet az ország bármely részéről és támogathatja akár mindhárom induló ügyét.
A felajánlás induló, alsó határa 10.000 Ft.

Tarts velünk Te is ebben a közösségi programban és támogasd közös ügyünket, az Irodalmi Rádiót!

(Ha jelentkeztél a rendezvényre, kérjük írd meg nekünk is a rendezveny@irodalmiradio.hu ímélcímre, hogy számíthassunk a találkozásra! Köszönjük!)


A programmal kapcsolatos fejleményeket itt közöljük:

2018. május 8. – Az első megbeszélés, szerződések aláírása, a prezentációk előkészítése

2018. május 11. – Rövidfilm készül az Irodalmi Rádió bemutatásáról. A képen a forgatás szereplői balról jobbra: Papp András, Kégl Ildikó, Károlyi Zsófia, Balázs Zsófia, Szűcs Ilona, Zsoldos Árpád, B. Mester Éva, Zsoldos Adrienn, Flecker István

2018. május 15. – A Térerő Alapítvány kuratóriumi tagjaival – felkészülés az Élő Adásra – második alkalom

Videó-meghívó május 30-ra:

Elkészült az Irodalmi Rádió promóciós videója:

Készítette: www.bluepixel.hu

 

Zsoldos Árpád és Adrienn vagyunk, férj és feleség.Miskolci házaspárként vezetjük és szerkesztjük az Irodalmi Rádiót. Életünk és hivatásunk,…