Szerkesztőségünk 2020-ban is ott lesz a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon!

A magyar kormány mai ülésén veszélyhelyzetet rendelt el a COVID-19 koronavírus járvány miatt, és ma kezdődő hatállyal megtiltotta a száz főnél nagyobb látogatottságú beltéri és 500 főnél nagyobb látogatottságú kültéri rendezvényeket. Ennek következményeként az áprilisra tervezett Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál szervezői arra a döntésre jutottak, hogy elhalasztják a rendezvényt. — Amint újabb információink lesznek, haladéktalanul közöljük az érintett szerzőkkel és online felületeinken.

A 2020. március 28-ra tervezett “Az év diák írója és költője” pályázatunk eredményhirdetését élő online facebook bejelentkezésben tartjuk majd meg. Erről is értesítjük ímélben az érintetteket.

A szerkesztési munkálatok mindeközben zavartalanul folytatódnak szerkesztőségünkben és az elkészült könyveket a megbeszéltek szerint továbbra is személyesen szállítjuk szerzőinknek.

Miskolc, 2020. március 11.

Zsoldos Árpád és Adrienn
szerkesztők

 

(További részletek hamarosan.)

A könyvfesztivál hivatalos oldala: https://bookfestival.hu/

 

Zsoldos Árpád és Adrienn vagyunk, férj és feleség.Miskolci házaspárként vezetjük és szerkesztjük az Irodalmi Rádiót. Életünk és hivatásunk,…