Genesis harmadik kiadás – A teremtés kora

Minden kis csillagnak adott mennyiségű hidrogént kell fúziós reakció során héliummá alakítania ahhoz, hogy egy szép napon nagy csillaggá válhasson. Habár ez emberi léptékben felfoghatatlanul időigényes, és még inkább macerás folyamat. Felesleges huzavona a nagy világsemmiség közepén. Amire biztosan nem vállalkozna minden jött-ment városszéli önjelölt tudósember. Hisz az ő semmitmondó piniatűr szelete a világsemmiségben, olyannyira jelentéktelen, mint a szubatomi részecskék cicaharca a felszabadult elektronokért a sarokvégi presszóból lett kisközértben. Így inkább egyikük sem vesz tudomást a másik létezéséről. Ő nem néz föl a Napra, a Nap pedig nem néz vissza a pökhendi földlakóra. Mindezen tényezőktől eltekintve a szimulációs folyamat kiegyenlített, atmoszferikus nyomás mellett sikeresen kivitelezhető.
A receptúrától eltérni nem ajánlatos! – szól a figyelmeztetés a hátoldalon. Simítózáras, masszív anyag. Színes, fényes, és jó az illata. A csomagolás előlapján egy meztelen figura. Kitárt karjaiban aranyalma, szent korona. Genesis harmadik kiadás – ez van ráírva, meg az, hogy – A teremtés kora! Visszatekintve az ellenkező oldalra, a következőképp rendelkezik a használati utasítás. Asszongya: – Tapasztalja meg első kézből a teremtés csodáját. Rántsa le a leplet, lessen be a kulisszák mögé, hogy megtudhassa Isten miféle szövevényes utakon alkotta meg a világot. Ehhez nem kell mást tennie, csak az alábbi utasításokat sorban végigkövetnie.
Tartozékok
– egy darab ember
– egy darab cserépedény
– egy csomag minőségi virágföld
1. Óvatosan bontsa ki a csomagolást. Ügyeljen arra, hogy a test ne sérüljön meg mikor kihúzza a tasakból.
2. Állítsa napos, stabil helyre a cserepet, majd helyezze bele az embert úgy, hogy a napsugár beesési szöge pontosan negyvenöt fokban érje.
3. Fontos, hogy az embert fejjel felfelé ültesse a cserépbe! Egyéb esetben nem fog elég levegőt nyerni környezetéből, ezáltal késleltetve várható kivirágzását.
4. A virágföldet szórja a cserépbe, mígnem csípőmagasságig ellepi az embert. Ujjaival ezután körkörösen haladva tömörítse az anyagot, addig ismételve a folyamatot, míg újra fel nem tölti derékmagasságig az edényt.
5. Bő vízzel locsolja meg az embert. Kifejezetten szereti, és igényli a nedves környezetet. Heti három locsolás ajánlott, azonban a túlöntözéstől sem kell tartanunk.
6. Beültetéstől számítva, kettő-három hetet kell várnia az ember első virágzásáig. A végeredmény mindenképp megéri a befektetett munkát és fáradalmakat!
Figyelmeztetés!
Az ember nem megfelelő gondozása az alábbi tüneteket vonhatja maga után, mint:
– rossz közérzet
– fejfájás
– magányosság
– düh és gyűlölet
– gyomorfájdalmak
– szomorúság
– irigység
– fáradékonyság
– kellemetlen testszag
– kiütések a bőrfelületen
– fokozott irritáció a testhajlatokban és intim területeken
– nemi betegségek és egyéb fertőzések
– mentális betegségek, mint skizofrénia, depresszió, szorongás, pszichózis, kialakulási kockázata kifejezetten magas
– jelentkezhet még haláltól való félelem
– illetve idővel fokozódó öngyilkossági hajlam
– etc. etc.
A Genesis-ről írták:
Péter – “Az év terméke! Hülye vagy, ha nem veszed meg!!!”
Magdi – Egyszerű! Olcsó!! Könnyen kezelhető!!!
Laci – “Nekem nagyon bejött, minden ismerősömnek tiszta szívből tudom ajánlani. Szeretlek Genesis harmadik kiadás – A teremtés kora! Már most meg kellene venned!”
Karolina – “Gyökeresen megváltoztatta az emberről alkotott egyszerű, naív képemet. Megtaláltam az élet értelmét. Sokkal magabiztosabbnak és szebbnek érzem ettől a terméktől magamat.”
Karcsi – “Jó cucc! Vegyétek, vigyétek!”
Júlia – “A legjobb ajándék gyerekeknek, felnőtteknek, időseknek egyaránt. Csodálatos egy termék. Édesanyámat is kigyógyította a dekadenciából. Ha teheted, még most vedd meg, míg a promóció érvényes!”
A gyermekek egészséges fejlődésének megzavarásáért, kiegyensúlyozott lelki állapotuk hirtelen romlásáért felelősséget nem vállalunk!
Minden jog fenntartva!
JustB
Author: JustB

JustB az Irodalmi Rádió szerzője.  

Share on facebook
Megosztás
Share on twitter
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Általában

A nő nem ír verset a hazáról, házat őriz, az otthon melegét. Imádja a férfit, és felkínálja az ölét. A nő sokszor hal meg, szüléskor

Teljes bejegyzés »

Nyom a párna

  Fejed alatt nyom a párna, úgy gondolsz a nagyvilágra. Aludnál, rég lefeküdtél… Hátrahagyott múlt az éjfél. * A plafonra minek meredsz? Úgyse zárja le

Teljes bejegyzés »

volna jó

még hallgatnám apámat meséit gyermekkoráról álmait szenvedéseit melyet megsirattam csillagok alatt bámultam vele együtt az égitesteket a Vénusz ragyogását még a vörösbe hajló Marsot is

Teljes bejegyzés »

Amikor én még kicsi voltam

Tegnap Kecskeméten jártam, és találkoztam rég nem látott unokahúgommal, – aki mindössze egy hónappal fiatalabb, mint én, és akivel gyerekkorunkban egymás közelében éltünk. Iskolába is

Teljes bejegyzés »

Doberdó 1.

Magyarok a Nagy Háborúban… A csapattestemhez utaztam. Már harmadszor behívtak, mentem a frontra… A háború már, a harmadik évébe fordult. Ez a katona sorsa. A

Teljes bejegyzés »