Öltöztesd fel Dávidot.

Öltöztesd fel Dávidot.

Írta: Egyed-Husti Boglárka

Épp a zuhany alól jövök ki mikor megláttom, hogy 3 sms és 4 nem fogadott hívásom volt. A melóból hívtak. Ákos veszi fel a telefont és mondja a címet. Kis utca 45. Felöltözőm 5 perc múlva már a kocsiban vagyok. Az egységem bevetésre készen áll. A biztonság miatt a pisztolyokat előszítettük. Évek óta körözzük most végre megvan. Érzem, hogy az adrenalintól egyre hevesebben ver a szívem. Olyan közel vagyunk mindjárt elfogjuk. Végre.

5 éve körözzük, eddig mindig sikerült elszöknie, de most hála a nyomravezetői díjnak megvan. A kis utcában. Épp a szomszéd vette észre. Ő tett bejelentést. Érzem, hogy az elmúlt 5 év végre meghozza gyümölcsét és az eddig csak akta tologatással és más ügyekkel próbálva elütni a szánalmas időt most végre kattan a bilincs a kezén és én foghatom el.

Oly hosszú volt ez az 5 év, rément mindenem. A családom, a fél életem, a végén már a barátok is elmaradtak tőlem, de tudtam én fogok győztesen kikerülni és le fogjuk ezt az embert tartóztatni és végre felelni fog a bűneiért.

Köztük a kisfiam megölésért. Amikor megtudtuk, hogy gond van az iskolában, mert egy pedofil kukkoló előszeretettel nézi a kisfiúkat rögtön tudtam, hogy csak is ő lehet az.

Hiszen amikor házkutatást tartottunk nála a konyhájába találtunk papír babákat, akiket előszeretettel fel és le öltöztetett. Ő csak Dávidnak hívta a babát. A mi fiúnk neve is Dávid volt.

Már akkor a zsaru szimatom súgta, hogy nem százas, de mivel semmi más nem találtunk-gondolom a nyomokat jól eltüntette-így letartóztatni sem tudtuk.

Aztán rá pár hónap múlva megtörtént az első eset. Eltűnt egy szőke hajú, 11 év körüli kisfiú. Majd őt követte egy másik és a harmadik volt Dávid. A módszere kifinomult és ízléses volt.

Mondhatni vér profi. Így először az eltünések között se fedeztünk fel hasonlóságokat bárhogy kerestük, hiszen a fiúk, akik eltűntek más korúak voltak, nem egyformán néztek ki. Aztán hónapokkal később találtuk egyezőséget. Mindegyik fiú az eltűnése napján szépen volt felöltözve.

Ez az gondoltam, innen ugrott be, hogy ő az. Öltözted fel Dávidod. Mire a lakására értünk már késő volt. A gyerekek nem éltek, ő eltűnt. Ennek már 5 éve.

Érzem, hogy a kezembe egyre szorosabban tartom a pisztolyt és remélem, hogy ha lőni kell akkor ő meghal.

Vége

 

 

Egyed-Husti Boglárka
Author: Egyed-Husti Boglárka

Egyed-Husti Boglárka az Irodalmi Rádió szerzője. Amit tudni kell rólam: Már kisgyerekként fogékony voltam az alkotásra, nagyon szerettem olvasni, a könyvek szeretete a mai napig elkísér. A gimnáziumban eléggé zárkózott voltam, kevés barátom volt, kerestem a vigaszt, a kiutat a magányosságból. Az akkori irodalom tanárnő mutatta meg nekem, hogy milyen pályázati lehetőségek vannak, és hogy próbálkozzak a verseimmel. Akkoriban antológiákba és más folyóiratokban küldtem el alkotásaimat, mellyel szép eredményeket értem el. Kaptam oklevelet és mindig biztatak arra, hogy folytassam ezt az utat. Eléggé kishitű ember vagyok, így abba hagytam nagyon sok időre az írást. Aztán idén márciusban a magánéletemben történt olyan dolog, ami bár negatív könyveltem el azóta, viszont olyan szelepek/csatornák nyitódtak meg a lelkemben, amiért hálás lehetek. Hiszen azóta foglalkozom komolyabban az írással és már nem csak verseket, hanem novellákat/regényeket is írok. Azt hiszem megtaláltam a hangomat, azt a műfajt, amiben talán otthonosan mozgok, és azok az emberek, akik megtiszteltek bizalmukkal, hogy ezeket a műveket elolvasták, mind ledöbbentek, hogy úristen te ilyet tudsz írni? Úgy gondolom ennél jobb dolog nem kell.

Megosztás
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ahogy a hó hullik

Ahogy a hó hullik a tűzre, Úgy hullik a könnyem a sós földre. A komor pusztában hiába nézek. Semmi sem moccan, vagy fut szerteszéjjel. Ó,

Teljes bejegyzés »

Rózsa Iván: Népirtás

Rózsa Iván: Népirtás Most már „ügyesebben” irtják a népet: Sunyin, és nem látványosan… Akiknek védeniük kellene az emberiséget: Naponta elárulják, alattomosan… Még ünnepeltetik is magukat

Teljes bejegyzés »

Mária édesanyánk

Edit Szabó : Mária édesanyánk Szívem hozzád emelem Édesanyám, arcodról sugárzik szent ártatlanság, -Fogadd el kérésem,szeress engemet, mint szeretted egyetlen gyermekedet! Tökéletes asszony vagy, az

Teljes bejegyzés »

A mi kisebb

A mi kisebb-nagyobb gondunk, bajunk, csak egy csepp az emberiség gondjainak hatalmas tengerében. Ennek ellenére mindenki a saját terhét érzi a legnehezebbnek. Éppen ezért általában

Teljes bejegyzés »

A Jótündér és békák

Anna még csak első osztályos és nagyon elfáradt az iskolában. Ének órán a tóban kuruttyoló békákról szóló dalt tanulták, mely egész nap a fülében csengett

Teljes bejegyzés »