Versek 2023. – „Az Irodalmi Rádió legjobb szerzője 2023.” – pályázati űrlap

A beküldést követően a rendszer automatikus visszaigazolást küld a megadott ímélcímre. Amennyiben postafiókjába nem érkezik meg a visszaigazolás, kérjük, hogy ellenőrizze a SPAM ill. a promóciós üzenetek mappát is, mert előfordulhat, hogy oda érkezik a visszaigazoló ímél.

Zsoldos Árpád és Adrienn
Author: Zsoldos Árpád és Adrienn

Zsoldos Árpád és Adrienn vagyunk, férj és feleség.Miskolci házaspárként vezetjük és szerkesztjük az Irodalmi Rádiót. Életünk és hivatásunk, hogy alkotóinknak minél több és minél színvonalasabb megszólalási, megjelenési lehetőséget teremtsünk. A cél elérése érdekében készítjük rádióműsorainkat, hangzó és nyomtatott kiadványainkat, elektronikus köteteinket és galériáinkat. Szerzőinknek segítünk kötetük kiadásában, a teljes kiadási folyamatot elvégezzük nyomdai és értékesítő partnereink segítségével. Rendszeresen írunk ki irodalmi pályázatokat és nagy hangsúlyt fektetünk a közösség személyes találkozására is, ezért szervezzük felolvasóestjeinket, nyári táborunkat, születésnapi rendezvényünket. Vállaljuk irodalmi és kulturális események, szavalóversenyek, könyvbemutatók megszervezését és lebonyolítását is. Nyitott közösségként mindig várjuk új alkotók (írók, költők, képzőművészek, előadók) jelentkezését is. Elérhetőségeink: ímélcímek: zsoldos.adrienn@irodalmiradio.hu; zsoldos.arpad@irodalmiradio.hutelefon: 70/616-7583; 70/616-8684 2019-ben a Médiapiac című szakmai lapban jelent meg rólunk egy cikk Sárközi László tollából:http://www.mediapiac.com/mediapiac/Meltokeppen-es-minosegben/114251/ English version: The editors, led by the husband-and-wife team of Árpád and Adrienn Zsoldos, have been championing contemporary Hungarian authors for 18 years. In addition to their radio programmes, they also publish audio books, e-books, anthologies and self-published works. They arrange book readings, book launches and literature workshops, and they regularly hold competitions too. It is an open community that anyone who writes literature in Hungarian can join.

Megosztás
Megosztás

10 válasz

 1. Tisztelt Szervezők! Sok erőt kívánok pályázatuk lebonyolításához!

 2. Tisztelt Szervezők! Köszönöm a lehetőséget, hogy ismét részt vehetek a kiírt pályázaton! Kívánok Önöknek jó munkát, sok sikert hozzá!

 3. Tisztelt szerkesztőség!

  Segítséget szeretnék kérni a pályázati ürlapot hiába töltöm ki,
  mindig visszadobja,hogy válasszak fájlt!

  Köszönöm a segítséget!

  Tisztelettel: Kormány Gábor

  1. Kedves Gábor! A pályázatok folyamatosan érkeznek a megadott űrlapon keresztül, így az megfelelően működik. Amennyiben nem sikerül kitöltenie, úgy küldje be pályázatát csatolt fájlként a palyazat@irodalmiradio.hu ímélcímre,
   az űrlapon feltett kérdésekre, a válaszokat pedig írja be a levél szövegébe. E hét folyamán vissza fogunk rá jelezni, a pályázati díj befizetésére pedig fogunk hiánypótlási határidőt adni. Üdvözlettel: Zsoldos Árpád és Adrienn szerkesztők

 4. Tisztelt Pályázatkiírók!
  Biztos, hogy az én hibám, de nem leltem meg a szükséges bankszámla számot, ennek hiányában pedig pályázni sem lehetséges. Üdvözlettel: Jáger László

  1. Kedves László! A pályázati űrlap kitöltését és beküldését követően a rendszer automatikusan elküldi megadott ímélcímére az utaláshoz szükséges adatokat. Szeretettel várjuk pályázatát!
   Üdvözlettel: Zsoldos Árpád és Adrienn szerkesztők

 5. Kedves Adrienn és Árpád!
  Sohasem pályáztam még. Köszönöm a lehetőséget.
  Üdvözlettel: Dinnyés Kati

 6. Tisztelt Irodalmi Rádió!
  Sajnos rossz fájlt csatoltam a jelentkezési lapomhoz. E-mailben, a jelentkezést megerősítő üzenetre írtam választ, melyben leírtam problémámat és csatoltam a megfelelő, végleges írásomat tartalmazó fájlt. Elnézést kérek a kellemetlenségért!

  Üdvözlettel:
  Rapcsányi Barbara

  1. Kedves Barbara! Semmi gond. Folyamatosan mentjük a beérkezett pályázatokat, vissza fogunk jelezni, amint az Önéhez értünk. (A határidő utolsó napjaiban érkezik a legtöbb, így időbe tart a feldolgozásuk, köszönjük türelmét!)
   Ha valami hiányzik, mindig adunk hiánypótlási határidőt is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Rózsa Iván: Novemberi haikuk

Rózsa Iván: Novemberi haikuk (Nyolc haikum) Minden hülye tud Lózungot pufogtatni, S így hülyíteni… Mindenkire vár A nem ismert tartomány: Nincsen visszaút… Nemcsak Black Friday:

Teljes bejegyzés »

Rózsa Iván: Állatkert-világ

Rózsa Iván: Állatkert-világ Normális? Az irrealitás megvalósulása a fantáziában is realitás: valósággá vált valaki agyában. „Égtájak között” Marx tanainak épkézláb részeiből jobban tanultak Nyugaton, ahol

Teljes bejegyzés »

Kegyelmes vajon?

Ez is csak egy szerelmesvers, De ez most sem véletlen! Melletted máris olyan dolgokat éltem meg Ebben a mindössze csak két hétben, Mintha már együtt

Teljes bejegyzés »
Hírek
Zsoldos Árpád és Adrienn

Falvak-városok – szépirodalmi pályázat

„Falvak-városok” – az Irodalmi Rádió pályázata és új antológiája – Versek egy adott településről; novellák és rövidprózai írások, melyek egy adott faluban vagy városban játszódnak.

Teljes bejegyzés »
Versek
Szilágyi Tünde

Neked adom

Neked adom a gondolataimat,  Mert a felebarátod vagyok.  Nem kérek érte semmit.  Elég csak az, hogy adhatok.    Neked adom a verseimet.  Másom úgyis nincsen. 

Teljes bejegyzés »
Hírek
Zsoldos Árpád és Adrienn

Tavaszi szél 2024.

„Tavaszi szél 2024.” Az Irodalmi Rádió pályázata és új antológiája a 2024. évi tavasz, nemzetközi nőnap, márciusi nemzeti ünnepünk és a húsvéti ünnepek alkalmából. Lehetőség

Teljes bejegyzés »