Az őszi ég alatt – PÁLYÁZATI ŰRLAP

A beküldést követően a rendszer automatikus visszaigazolást küld a pályázó által megadott ímélcímre. Amennyiben postafiókjába nem érkezik meg a visszaigazolás, kérjük, hogy ellenőrizze a SPAM ill. a promóciós üzenetek mappát is, mert előfordulhat, hogy oda érkezik a visszaigazoló ímél. 

Az automatikus visszaigazolásban lesz benne számlaszámunk és az átutaláshoz szükséges többi információ.

Zsoldos Árpád és Adrienn
Author: Zsoldos Árpád és Adrienn

Zsoldos Árpád és Adrienn vagyunk, férj és feleség. Miskolci házaspárként vezetjük és szerkesztjük az Irodalmi Rádiót. Életünk és hivatásunk, hogy alkotóinknak minél több és minél színvonalasabb megszólalási, megjelenési lehetőséget teremtsünk. A cél elérése érdekében készítjük rádióműsorainkat, hangzó és nyomtatott kiadványainkat, elektronikus köteteinket és galériáinkat. Szerzőinknek segítünk kötetük kiadásában, a teljes kiadási folyamatot elvégezzük nyomdai és értékesítő partnereink segítségével. Rendszeresen írunk ki irodalmi pályázatokat és nagy hangsúlyt fektetünk a közösség személyes találkozására is, ezért szervezzük felolvasóestjeinket, nyári táborunkat, születésnapi rendezvényünket. Vállaljuk irodalmi és kulturális események, szavalóversenyek, könyvbemutatók megszervezését és lebonyolítását is. Nyitott közösségként mindig várjuk új alkotók (írók, költők, képzőművészek, előadók) jelentkezését is. Elérhetőségeink: ímélcímek: zsoldos.adrienn@irodalmiradio.hu; zsoldos.arpad@irodalmiradio.hu; telefon: 70/616-7583; 70/616-8684 2019-ben a Médiapiac című szakmai lapban jelent meg rólunk egy cikk Sárközi László tollából: Méltóképpen és minőségben English version: The editors, led by the husband-and-wife team of Árpád and Adrienn Zsoldos, have been championing contemporary Hungarian authors for 22 years. In addition to their radio programmes, they also publish audio books, e-books, anthologies and self-published works. They arrange book readings, book launches and literature workshops, and they regularly hold competitions too. It is an open community that anyone who writes literature in Hungarian can join.

Megosztás
Megosztás

10 Responses

 1. Kedves Kinga! Köszönjük szépen a kérdést! Igen, a karácsonyi antológiába örömmel várjuk a meséket is, s nem gond a korábbi megjelenés sem. Üdvözlettel Zsoldos Árpád és Adrienn szerkesztők

 2. Kedves Pintér Illangó! Köszönjük szépen az üzenetet! A pályázati űrlap kitöltését követően a rendszer automatikusan küld visszaigazoló üzenetet az űrlapon megadott ímélcímére, ami lehet, hogy a SPAM vagy promóciós üzenetek mappájába érkezik. Kérjük, hogy ellenőrizze üzeneteit! Üdvözlettel Zsoldos Árpád és Adrienn szerkesztők

 3. Kedves Martin József! Köszönjük szépen az üzenetet! A pályázati határidő lejárta körüli utolsó napokban rengeteg pályázat érkezik be hozzánk, így a feldolgozásuk több napot is igénybe vesz. Legkésőbb jövő héten válaszolni fogunk, s adunk hiánypótlási határidőt, ha valami hiányzik. Addig is köszönjük a türelmet!

 4. Kedves Erika! Köszönjük szépen az üzenetet! A pályázati határidő lejárta körüli utolsó napokban rengeteg pályázat érkezik be hozzánk, így a feldolgozásuk több napot is igénybe vesz. Legkésőbb jövő héten válaszolni fogunk, s adunk hiánypótlási határidőt, ha valami hiányzik. Addig is köszönjük a türelmet!

 5. Kedves Martin! Köszönjük szépen az üzenetet! A pályázati határidő lejárta körüli utolsó napokban rengeteg pályázat érkezik be hozzánk, így a feldolgozásuk több napot is igénybe vesz. Legkésőbb jövő héten válaszolni fogunk, s adunk hiánypótlási határidőt, ha valami hiányzik. Addig is köszönjük a türelmet!

 6. Kedves Éva! Köszönjük szépen üzeneted! Egy pályamű maximális hossza 3 oldal lehet a 7. pontban megadott formázás szerint. Amennyiben ebbe belefér az alkotás, úgy egy pályázati díj fizetendő; amennyiben nem fér bele, úgy nem tudjuk fogadni a pályázatra. Köszönjük megértésed és szeretettel várjuk pályázatod!

 7. Kedves Radmila Marković!
  A pályázati űrlap kitöltését követően a rendszer automatikusan elküldi az űrlapon megadott ímélcímére az utalási adatokat. Köztük a kedvezményezett nevét és a bankszámlaszámot is.
  Amennyiben nem érkezett meg az automatikus üzenet, érdemes megnézni a SPAM mappát is.
  Üdvözlettel: Zsoldos Árpád és Adrienn – szerkesztők

 8. Tisztelt Irodalmi Rádió!
  Beküldtem a pályázatot, viszont nem volt semmi jele annak, hogy ténylegesen elment. Nem kéne ennek látszania a felületen? Milyen módon és hová kell befizetni a pályazati díjat?
  Üdvözlettel:
  dr. Barsi András

  1. Kedves András! Nem érkezett Öntől pályázat. Kérjük, hogy ismét töltse ki az űrlapot ügyelve arra, hogy minden mezőbe írjon, s ne feledje el csatolni azt az egyetlen megfelelő kiterjesztésű fájlt, amiben a pályaművek vannak.
   Kérjük, ne feledje el bepipálni az űrlap végén található nyilatkozatot sem. Ha sikeres a beküldés, a rendszer néhány másodpercen belül küld visszaigazolást megadott ímélcímére, amiben benne lesz a számlaszámunk is.
   Üdvözlettel: Zsoldos Árpád és Adrienn szerkesztők

   1. Kedves Árpád és Adrienn!
    Köszönöm. Megismételtem a feladást, most sikerült, megkaptam a visszajelzést, elutaltam a pályázati díjat. Izgatottan várom műveim elbírálását.
    Üdvözlettel:
    András

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


VOLT EGYSZER….

Volt egyszer, hogy megláttalak, forró nyár volt, sütött a nap, hajadat lágy szellő fújta, s elhívtalak randevúra.   Volt egyszer, hogy csókod loptam, ajkad ízét

Teljes bejegyzés »

ELSŐ BETŰS!

Ki vagyok én? – kérdem önmagam, És mióta ilyen ősz hajam? Rám nem ismer már senki sem, Délceg alakom úgy hiszem Évekkel ezelőtt elveszett, S

Teljes bejegyzés »

Élethajó

Fut az Élet hajója. Búsan néha dalolva Munkától meghajolva Ezüsthajú anyóka   Régi idők hajnalán Vályog falú,hűs tanyán Fonó zengő víg dalán Táncra perdült kisleány

Teljes bejegyzés »