User banner image
User avatar
  • Kiss Viktória

Bemutatkozás :
Kiss Viktóriának hívnak. Szombathelyi kötődésű író- és költőnő vagyok. Gyermekkorom óta foglalkozom írással. Bár eleinte a kis naplómba gyűjtöttem személyes gondolataim és érzéseim, mára már Kávévarázsigék néven saját weboldalt vezetek.
Az írói pályát hivatásomnak tekintem. Eddigi mérföldköveimnek érzem a három magánkiadásban megjelent kötetem, amelyekből kettő verses kötet (Pillanat-2010, Szerelmes árnyak-2016), egy pedig hosszabb terjedelmű életrajzi novella (Elmúltunk egymásban).
2020-ban jelentkeztem először egy pályázatra (Pegazus Antológia 2020), ahol sikeresen szerepeltem, és ennek eredményeképp bekerültem az antológiába, valamint az Országos Széchenyi Könyvtárba.
Tanulmányaimat a szombathelyi egyetemen végeztem, mint idegen nyelvi kommunikátor. Vallom az élethosszig tartó tanulást, így jelenleg is kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgató vagyok. Legnagyobb álmom és célom, hogy legalább egy saját könyvvel bekerüljek a könyvesboltokba, hiszen szeretném, ha az emberek megismernék a gondolataimat, és általa inspirációt, ösztönzést, élményeket nyernének.
Hitvallásom: Van valami, ami mindig időtálló lesz az életedben. Az pedig az álmod élni akarása.
Share on facebook
Megosztás
Share on twitter
Megosztás