Az Irodalmi Rádió rádiós művészportré sorozatának következő vendége Te lehetsz, amennyiben kitöltöd a lenti jelentkezési lapot.
A jelentkezés előfeltétele: az Irodalmi Rádió regisztrált szerzője vagy, vagy legalább egy alkotásoddal sikeresen szerepeltél az Irodalmi Rádió egyik korábbi pályázatán.

A programsorozat keretén belül az alkotóval 50-60 perces irodalmi rádióműsort készítünk, ahol alkotásairól, köteteiről, terveiről és általában az irodalomról beszélgetünk. A beszélgetést néhány mű felolvasásával színesítjük.

Az űrlapon a név és elérhetőségek megadásán túl kérünk, hogy válassz három napot, amikor számodra alkalmas lehet a felvételek elkészítése (javasoljuk, hogy a legkorábbi dátum a jelentkezés napjától számított két hét múlva legyen). A felvételeket hétköznap 13:20-15:20 között készítjük, Miskolcon.


A felvétel elkészítésének további feltétele a jelentkező vagy mecénásának anyagi hozzájárulása.
25000 Ft/műsor (blogszerzőknek, MP tagoknak 22000 Ft/műsor)

Az elkészült felvételeket nyilvánosságra hozzuk YouTube csatornánkon, weboldalunkon, facebook csoportunkban, valamint 1 példányban CD-n eljuttatjuk az alkotónak is.

Eddig elkészült műsorok:
Ács Ibolya
B. Mester Éva
Boda Zsófia
Bodó Csiba Gizella
Császár József
Faragó-Kupi Andrea
Fejes Anikó
Halász Ágnes
Hutás Mihály
Jacsó Pál
Josef Berger
Kálmán Eszter
Kalmár Éva
Kiss Ibolya
Kolarics Zoltán és Dobos Andrea
Kovács Éva
Kőszegi Barta Kálmán
Kühne Katalin
Mike Éva
Nádasi Katalin
Orgoványi Anikó
Pápay Aranka
Polgár Vera
RosaMaria B.
Sárváry Mariann
Sepsi Sándor
Simon Roland
Soós Katalin
Szakáli Anna
Szentpéterszegi Róza
Szilágyi Katalin
Szűcs János
Tóth Imre
Varga Lajos
Vasas Judit
Vukovári Panna
Zöld Attila

Zsoldos Árpád és Adrienn vagyunk, férj és feleség.Miskolci házaspárként vezetjük és szerkesztjük az Irodalmi Rádiót. Életünk és hivatásunk,…