Szerző: Deák Mária
Kötet címe: Tündérlabda

illusztrálta: Deák Mercédesz
leírás: 70 oldalas keménytáblás verseskönyv
megjelent: 2017 júniusában
Kiadó: Holnap Magazin

ára: 2200 Ft
Megvásárolható a Líra könyváruházban

Ajánlás

Deák Mária lírája varázslatos világba repít minket, a szerelem világába. Bátran, nyíltan, hol finoman, hol szenvedéllyel ír a megtapasztalt és elképzelt szerelmi élményekről, érzésekről.

Ritkán olvasunk női költőtől ilyen bátor és nyílt szerelmi vallomást. Ez a kötet hiánypótló és különleges, melyet Deák Mercédes grafikus illusztrációi tesznek teljessé.

Az álmodozó fiatal lány szemével láthatjuk az ezüstholdfényben fátyoltáncot lejtő tündért, mint a szerelem megtestesítőjét, majd egy érett asszony beteljesedett szerelmének szívhez szóló, őszinte hangját halljuk a verssorokban.

A tündérlabda, ez a szerelmi játékszer pattog ég és föld között, összekötve, kiegészítve álmot és valóságot. A szerelem, ez a tünékeny csoda néha búvópatak, máskor váratlanul felbuzog, de mindig tündérlabdaként pattog körülöttünk, mert nélküle élni nem tudunk és nem is lehet mert ebből vagyunk. Olvassák e könyvet jó szívvel.

Zsuzsa Mihály

Zsoldos Árpád és Adrienn vagyunk, férj és feleség.Miskolci házaspárként vezetjük és szerkesztjük az Irodalmi Rádiót. Életünk és hivatásunk,…