Szerkesztőségünk legfontosabb tevékenységei közé tartozik, hogy szerzőink szépirodalmi alkotásait megörökítsük és közzétegyük hangzó formában is. A Hangzó Kortárs Irodalom című sorozatunk ennek a célnak a megvalósítását szolgálja. A sorozatba bárki küldhet verseket és rövidprózákat. Nincs tematikus megkötés, nincs oldalszám korlátozás, nincs pályázati határidő és nincs pályázati díj sem.

Beküldési cím: hangtar@irodalmiradio.hu
Az alkotások mellé kérjük, hogy csatold a pályázati űrlapot is:

Pályázati űrlap – (doc formátum) – Hangzó Kortárs Irodalom

A beérkezett pályázatokat folyamatosan feldolgozzuk, egyéb tevékenységeink mellett ez néha hosszabb időt is igénybe vehet. Kérjük ezért a pályázók türelmét.

A sikeresen szereplő alkotásokat megörökítjük Zsoldos Adrienn és Zsoldos Árpád szerkesztők előadásában, majd a felvételt közöljük online felületeinken: weboldalunkon, facebook oldalunkon, YouTube csatornánkon.

A beküldött alkotásokat lehetőség szerint a következőképpen formázd:
A/4-es oldalméret – mindegyik margó 2,5 cm – betűtípus: Times New Roman 12-es – sorköz: szimpla

A pozitív döntést követően az alábbi munkadíj fizetendő:
25.000 Ft + ÁFA / 3 oldal (blogszerzőknek 20.000 Ft + ÁFA / 3 oldal)

A pályázó dönthet úgy, hogy saját maga olvassa fel a beküldött alkotásait vagy választhat más előadót is. Az előadó munkadíja hozzáadódik a fenti költségekhez. Ezekről a részletekről a pályázóval sikeres szereplése után egyeztetünk.

A pályázat keretein belül az Irodalmi Rádió hangtárába került alkotások:

Zsoldos Árpád és Adrienn vagyunk, férj és feleség.Miskolci házaspárként vezetjük és szerkesztjük az Irodalmi Rádiót. Életünk és hivatásunk,…