Nagy örömmel osztom meg kedves látogatóimmal, olvasóimmal, hogy az Irodalmi Rádió 2021. november 27-i születésnapi találkozóján az IR szépirodalmi életműdíjat adományozott számomra.

Ez a kitüntető Díj nem tette befejezettnek tekintetté munkásságomat! Még nagyon sok tervem és tennivalóm van.

Dolgozom A Regényemen, még sok munka vár a “Vége” szó beírásig. Amikor a finisbe érek a történettel, majd többet is elárulok róla.

A regényt – egyik – fő munkámnak tekintem, melynek 12 fejezete készen állt, amikor a világjárvány és az e-feletti elmélkedések miatt, “szünetelt az ihletettség”.

Jelenleg lelkesen folytatom.

Addig is, amíg e munka lefoglal, egy kis “ajándéknak szánt” könyvem megjelentetését készítettem elő, – remélve, hogy jövő év elején kiadásra kerül – több évnyi aforizmámmal, és a világ sötét árnyalatú történéseiről elterelni szándékozó, s naposabb oldalra nyitó, – próféciák szerint is – meghatározóbb gondolat gyűjteményem (tanulmány).

Az IR jóvoltából, minden bizonnyal szép kiadású könyvet jó szívvel és szeretettel kínálom máris az olvasóknak azzal a kívánsággal, hogy egészségesen és minél többször olvassák majd, mindennapjaik “szépítésére” szánt munkámat.!

Bodó Csiba Gizella az Irodalmi Rádió szerzője. "Születésemtől 25 éves koromig éltem Miskolcon. S jóval több mint a…