Ünnepi Könyvhét 2021.

2021-ben az Irodalmi Rádió szerkesztősége is részt vett az Ünnepi Könyvhéten. Pavilonunk a Vigadó téren volt található.

Ezen az oldalon közöljük az eseménnyel kapcsolatos emlékeinket.

Videós összefoglaló:

Az Ünnepi Könyvhétre Tímár Nikolett grafikájával elkészült exkluzív Irodalmi Rádiós vászontáskánk, amit be lehetett szerezni pavilonunknál.

Tímár Nikolett grafikusunk a vászontáskával, s rajta saját munkájával, grafikájával.

Egy példányt minden kilátogató szerzőnk aláírt a helyszínen.

Videós invitáció:

FOTÓALBUMOK a rendezvényről

2021. szeptember 2. csütörtök

2021. szeptember 3. péntek

2021. szeptember 4. szombat

2021. szeptember 5. vasárnap

Az alábbi könyvekből fogyott a legtöbb példány:

A dedikálások hirdetményei:

További megvásárolható kötetek:

Könyvheti prospektus
Az Ünnepi Könyvhét nyomtatott prospektusában is helyet kapott hat új, 2021-ben megjelent könyvünk ismertetője. A tervek szerint a prospektus 24-25. oldalán találjátok majd meg az alábbi információkat. A könyvheti prospektust keresd a rendezvény helyszínén vagy a könyvesboltokban!
Zsákbamacska a Könyvhéten
Mindenféle könyvet összegyűjtöttünk raktárunkból, ami az elmúlt 5-6 évben megfordult szerkesztőségünk keze között. Változatosan, egyesével vagy kettesével csomagoltuk be őket, s a Könyvhét időtartama alatt egy-egy ilyen csomagot jelképes 1000 Ft-os áron vásárolhatsz meg. A benne talált könyvek összértéke 2500-5000 Ft csomagonként, tehát mindenképp nyersz.
Van egy-két vadonatúj kötet olyan szerzőktől is, akik dedikálnak a könyvhéten, tehát ha melléd szegődik a szerencse, akkor ilyet is kifoghatsz. Egyébként mesekönyvek, verseskötetek, novelláskötetek, antológiák sorakoznak a zsákokban.
Próbálj Te is szerencsét szept. 2-5. között az Irodalmi Rádió pavilonjánál a Vigadó téren!
Zsoldos Árpád és Adrienn
Author: Zsoldos Árpád és Adrienn

Zsoldos Árpád és Adrienn vagyunk, férj és feleség.Miskolci házaspárként vezetjük és szerkesztjük az Irodalmi Rádiót. Életünk és hivatásunk, hogy alkotóinknak minél több és minél színvonalasabb megszólalási, megjelenési lehetőséget teremtsünk. A cél elérése érdekében készítjük rádióműsorainkat, hangzó és nyomtatott kiadványainkat, elektronikus köteteinket és galériáinkat. Szerzőinknek segítünk kötetük kiadásában, a teljes kiadási folyamatot elvégezzük nyomdai és értékesítő partnereink segítségével. Rendszeresen írunk ki irodalmi pályázatokat és nagy hangsúlyt fektetünk a közösség személyes találkozására is, ezért szervezzük felolvasóestjeinket, nyári táborunkat, születésnapi rendezvényünket. Vállaljuk irodalmi és kulturális események, szavalóversenyek, könyvbemutatók megszervezését és lebonyolítását is. Nyitott közösségként mindig várjuk új alkotók (írók, költők, képzőművészek, előadók) jelentkezését is. Elérhetőségeink: ímélcímek: zsoldos.adrienn@irodalmiradio.hu; zsoldos.arpad@irodalmiradio.hutelefon: 70/616-7583; 70/616-8684 2019-ben a Médiapiac című szakmai lapban jelent meg rólunk egy cikk Sárközi László tollából:http://www.mediapiac.com/mediapiac/Meltokeppen-es-minosegben/114251/ English version: The editors, led by the husband-and-wife team of Árpád and Adrienn Zsoldos, have been championing contemporary Hungarian authors for 18 years. In addition to their radio programmes, they also publish audio books, e-books, anthologies and self-published works. They arrange book readings, book launches and literature workshops, and they regularly hold competitions too. It is an open community that anyone who writes literature in Hungarian can join.

Megosztás
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aki Mikulás akart lenni

Klári és férje, József december hatodikán ünneplik a házassági évfordulójukat. Amikor az emberek megtudják, mindig kíváncsiak, miért ezt a napot választották, Klári pedig minden alkalommal

Teljes bejegyzés »
Versek
Szilágyi Tünde

Hóesés

Cikáznak a hópelyhek.  Széltáncot járnak.  Hozzásimulva a földhöz,  Szép álmot kívánnak.    Szállingóznak a pelyhek,  Életre keltve a tájat.  Megérintik a lelket.  Beszövik a fákat. 

Teljes bejegyzés »

Advent…

Szent András nap után Adventre készülünk. Örökzöld fenyőből koszorút készítünk.   Feldíszítjük szépen gyönyörű ékesre. Gyertyákat rakunk rá rózsaszínt és lilát.   A négy vasárnapon

Teljes bejegyzés »
Versek
Szilágyi Tünde

Tavasz

Soha ilyen friss nem volt még a reggel!  Harrmatcsöppek csillognak az ébredező kertben.  Napsugarak hatolnak sejtelmesen tova-  Boldogság csörgedezik, madarak dalolnak.    Valami vibrál a levegőben

Teljes bejegyzés »

Rózsa Iván: Novemberi haikuk

Rózsa Iván: Novemberi haikuk (Nyolc haikum) Minden hülye tud Lózungot pufogtatni, S így hülyíteni… Mindenkire vár A nem ismert tartomány: Nincsen visszaút… Nemcsak Black Friday:

Teljes bejegyzés »

Rózsa Iván: Állatkert-világ

Rózsa Iván: Állatkert-világ Normális? Az irrealitás megvalósulása a fantáziában is realitás: valósággá vált valaki agyában. „Égtájak között” Marx tanainak épkézláb részeiből jobban tanultak Nyugaton, ahol

Teljes bejegyzés »