Élő online FELOLVASHOW – jelentkezés

Élő online FELOLVASHOWaz Irodalmi Rádió új, rendszeresen jelentkező irodalmi műsora

A műsorban bemutatjuk szerzőinket, legújabb alkotásaikat, köteteiket, beszélgetünk, felolvasunk. Mindezt élőben YouTube csatornánkon! A műsort játék, hallgatói hozzászólások színesítik.
Az élő műsor később is bármikor visszahallgatható.

Ha szeretnél Te is egy ilyen élő műsor részese lenni szerzőként és/vagy előadóként, mindössze ezt az űrlapot kell kitöltened:


Az elsődleges cél a szerzők személyes részvétele, de lehetőség van arra is, hogy elküldd legújabb munkáid, s azok közül olvassunk be a műsorba, amihez nem szükséges, hogy ott légy a felvételen.
Pályázati díj, pályázati kiírás és tematikus megkötés sincs – bármi jöhet, ami irodalom!

Szerzői hozzájárulás a műsor elkészítéséhez:
– személyes részvétel esetén 6000 Ft/műsor (szerzőnként kb. 20-25 perc műsoridő)
– prózai alkotás beküldése esetén 4000 Ft/műsor (szerzőnként kb. 10-15 perc műsoridő)
– vers beküldése esetén 2000 Ft/műsor (szerzőnként kb. 5-10 perc műsordiő)

Személyes jelentkezés esetén a csatolandó dokumentumban írd le azt, hogy miről szeretnél beszélni, van-e olyan aktualitás irodalmi pályafutásodban, amit megemlítenél, másold be a felolvasásra szánt alkotásokat is.

Prózai vagy verses alkotás beküldése esetén egy mű terjedelme maximum 3 db A/4 gépelt oldal lehet.

A műsort miskolci központunkban készítjük. Várjuk jelentkezésed!

Zsoldos Árpád és Adrienn
Author: Zsoldos Árpád és Adrienn

Zsoldos Árpád és Adrienn vagyunk, férj és feleség.Miskolci házaspárként vezetjük és szerkesztjük az Irodalmi Rádiót. Életünk és hivatásunk, hogy alkotóinknak minél több és minél színvonalasabb megszólalási, megjelenési lehetőséget teremtsünk. A cél elérése érdekében készítjük rádióműsorainkat, hangzó és nyomtatott kiadványainkat, elektronikus köteteinket és galériáinkat. Szerzőinknek segítünk kötetük kiadásában, a teljes kiadási folyamatot elvégezzük nyomdai és értékesítő partnereink segítségével. Rendszeresen írunk ki irodalmi pályázatokat és nagy hangsúlyt fektetünk a közösség személyes találkozására is, ezért szervezzük felolvasóestjeinket, nyári táborunkat, születésnapi rendezvényünket. Vállaljuk irodalmi és kulturális események, szavalóversenyek, könyvbemutatók megszervezését és lebonyolítását is. Nyitott közösségként mindig várjuk új alkotók (írók, költők, képzőművészek, előadók) jelentkezését is. Elérhetőségeink: ímélcímek: zsoldos.adrienn@irodalmiradio.hu; zsoldos.arpad@irodalmiradio.hutelefon: 70/616-7583; 70/616-8684 2019-ben a Médiapiac című szakmai lapban jelent meg rólunk egy cikk Sárközi László tollából:http://www.mediapiac.com/mediapiac/Meltokeppen-es-minosegben/114251/ English version: The editors, led by the husband-and-wife team of Árpád and Adrienn Zsoldos, have been championing contemporary Hungarian authors for 18 years. In addition to their radio programmes, they also publish audio books, e-books, anthologies and self-published works. They arrange book readings, book launches and literature workshops, and they regularly hold competitions too. It is an open community that anyone who writes literature in Hungarian can join.    

Share on facebook
Megosztás
Share on twitter
Megosztás

4 válasz

  1. Ha mindenképpen Miskolcon kerül sorra a felvétel, akkor jó lenne egy térképet kirakni az oldalra. Ha már van, csak nem vettem észre, akkor így jártam.
    Gyuri

  2. Árpád, ez jó ötlet az élő előadás. Remélem sikeres lesz.
    Sajnos hétköznap személyesen nem tudok Miskolcon lenni, de küldök néhány verset rád bízva, mit tudsz belőle a műsorba beszerkeszteni.
    Jó munkát és jó szereplést a résztvevőknek.
    Nándi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Csak gyakorlás

Ilyenek voltunk   Amikor kigyúlnak az égi fények, nézem csillagodat az éj ablakán, s visszaidézem a régi meséket, akkor nem kínoz oly’ nagyon a magány.

Teljes bejegyzés »

Az új vezetők

Az új vezetők Az előző részek tartalmából: Ketyeg az óra, közeledik az Idő. Hogy áll az Akvarista Blokk szénája? Utódlás tekintetében remekül: masszív, megbízható új

Teljes bejegyzés »

Nekem a világ

Gyermekkoromban, a nagyszüleim kertjének biztonságában el sem tudtam képzelni, hogy ezenkívül is létezhet valami a világon. Bármi más, ami fontos lenne. Persze gyerekként fogalmam sem

Teljes bejegyzés »
Versek
Kovács Gergely

Kovács Gergely: Hűség

A szeme előtt megszülető, A keze alatt nevelkedő, A mindig éberen alvó, A szóra megnyugvó. A szobájába kéredzkedő, A melléje heveredő, A tenyeréből étkező, A

Teljes bejegyzés »