User banner image
User avatar
  • Holéczi Zsuzsa

Comments

... Holéczi Zsuzsa

Gabika ez nagyon kedves, szivhezdzóló irás! Ha tudok, ott leszek jövö csütörtökön a bemutatkozásodon. Holéczi Zsuzsa

... Holéczi Zsuzsa

Köszönöm
Egy Verslistás belsö pályázatra irtam – kizözben épp a páromtol távol, Hévizen gyogyultam

... Holéczi Zsuzsa

Köszönöm a dicsérö szavakat! Elbeszéléseimben gyakran örökitem meg az 50-es 60-as évek történeteit. Ugy hiszem, ha a mi korosztályunk nem teszi meg ezt, akkor feledésbe merülnek.

... Holéczi Zsuzsa

Sziasztok! Enné nincs külön jelentkezési lap? Egy Húsvéti témájúó prózát ma ide a blogra feltöltöttem, a hét végén csinálunk vidót Misivel, és utána küldöm. üdv: Zsuzsa

... Holéczi Zsuzsa

Kedves Adrienn és Árpád! Kérlek benneteket, vonjátok le a jövő évi blgoszerzői dijamat is a nálatok lévő könyv bevételemből. Köszönöm! Holéczi Zsuzsa

... Holéczi Zsuzsa

Ezzel a történettel szeretnék áldott, szép húsvéti ünnepet kivánni minden kedves blogszerzősnek és olvasónak: Zsuzsa

... Holéczi Zsuzsa

Egy 3 gyerekes alkotótársam – pedagógus – azt irta nekem hogy ő biztos kivette volna a mobilt a kezükből… de azt is, hogy az asszony inkább hivott volna taxit az odautra, hogy loccinthasson velük :o)

... Holéczi Zsuzsa

Bizzunk benne, Marcsikám!

... Holéczi Zsuzsa

Köszönöm, hogy harmadik helyezettként szerepelhetek ebben a műsorban. Ha egy kedves alkotótárs (Kutasi Horváth Katalin) nem hivta volna fel a figyelmemet rá, hogy nyertesként vagyok említve ezen a videón valószinűleg nem értesültem volna róla. Lehet egy olyan kérésem – mások és a magam nevében is – hogy ilyen esetben 1-1 személyre szóló emailes értesítést is küldjetek? Annyi minden van az ember életében amire oda kell figyelni, bevallom nem tudom folyamatosan követni a műsorokat és hirleveleket.
Köszönöm: Zsanna

... Holéczi Zsuzsa

Kedves Mária! Örömmel olvastam a versedet – de jó hogy „nem nőtted ki” :o) a versírást!

Milyen érdekes, hogy Te vagy az egyetlen az IR tagok közül, aki az irásaimat néha kommentálja (amit ezuton is köszönök) – ez nem lehet véletlen, hiszen a Kunság és a Pilis is kötődik mindkettőnkhöz.
További sikeres alkotást kivánok: Zsanna

Megosztás
Megosztás