Radó Denise az Irodalmi Rádióban

Kortárs Verstár Pro pályázat – 2016. április
végeredmény

A helyezett és sikeresen szerepelt alkotásokat megörökítettük Radó Denise előadásában,
melyek a művek címére kattintva meghallgathatók.

1. helyezett: Bognár Stefánia: Végtelen tökéletlenség

2. helyezettek – megosztva:
Boross Teréz: Legmélyebb
Gyenes Klára: Hol hazatalálnék

3. helyezettek – megosztva:
Kőszegi Barta Kálmán: Elpattant zongorahúr
Nagy Antal Róbert: Csendet kiáltok

További sikeresen szerepelt alkotók és alkotások:
Avar Judit: Stációk
Fecske László: Úgy szeretném…
Fischer László: Úton
Kühne Katalin: Magzatlét
Marosvölgyi Gergely: A világ végén
Rosa Maria B.: Szabadság
Sárváry Mariann: A halál kapujában
Virág Barna: Bika hava

Az előadó: Radó Denise

radodenise

(Jászai Mari-díjas színésznő)

 

Zsoldos Árpád és Adrienn
Author: Zsoldos Árpád és Adrienn

Zsoldos Árpád és Adrienn vagyunk, férj és feleség. Miskolci házaspárként vezetjük és szerkesztjük az Irodalmi Rádiót. Életünk és hivatásunk, hogy alkotóinknak minél több és minél színvonalasabb megszólalási, megjelenési lehetőséget teremtsünk. A cél elérése érdekében készítjük rádióműsorainkat, hangzó és nyomtatott kiadványainkat, elektronikus köteteinket és galériáinkat. Szerzőinknek segítünk kötetük kiadásában, a teljes kiadási folyamatot elvégezzük nyomdai és értékesítő partnereink segítségével. Rendszeresen írunk ki irodalmi pályázatokat és nagy hangsúlyt fektetünk a közösség személyes találkozására is, ezért szervezzük felolvasóestjeinket, nyári táborunkat, születésnapi rendezvényünket. Vállaljuk irodalmi és kulturális események, szavalóversenyek, könyvbemutatók megszervezését és lebonyolítását is. Nyitott közösségként mindig várjuk új alkotók (írók, költők, képzőművészek, előadók) jelentkezését is. Elérhetőségeink: ímélcímek: zsoldos.adrienn@irodalmiradio.hu; zsoldos.arpad@irodalmiradio.hu; telefon: 70/616-7583; 70/616-8684 2019-ben a Médiapiac című szakmai lapban jelent meg rólunk egy cikk Sárközi László tollából: Méltóképpen és minőségben English version: The editors, led by the husband-and-wife team of Árpád and Adrienn Zsoldos, have been championing contemporary Hungarian authors for 22 years. In addition to their radio programmes, they also publish audio books, e-books, anthologies and self-published works. They arrange book readings, book launches and literature workshops, and they regularly hold competitions too. It is an open community that anyone who writes literature in Hungarian can join.

Megosztás
Megosztás

A piros autó

Alábbi írásom az Irodalmi Rádió Falvak, városok című kötetében jelent meg Szentendréről. A piros autó Bozont, a puli megáll az útelágazásnál, hátrafordul és várakozóan néz.

Teljes bejegyzés »

Álarc

Késő őszi délután van, és már alkonyodik, amikor a buszra felszállva helyet foglalok egy idősödő asszony mellett. A jármű szinte teljesen megtelik, mire a busz kihajt

Teljes bejegyzés »