Művészportré – jelentkezés

Az Irodalmi Rádió rádiós művészportré sorozatának következő vendége Te lehetsz, amennyiben kitöltöd a lenti jelentkezési lapot.
A jelentkezés előfeltétele: az Irodalmi Rádió regisztrált szerzője vagy, vagy legalább egy alkotásoddal sikeresen szerepeltél az Irodalmi Rádió egyik korábbi pályázatán.

A programsorozat keretén belül az alkotóval 50-60 perces irodalmi rádióműsort készítünk, ahol alkotásairól, köteteiről, terveiről és általában az irodalomról beszélgetünk. A beszélgetést néhány mű felolvasásával színesítjük.

Az űrlapon a név és elérhetőségek megadásán túl kérünk, hogy válassz három napot, amikor számodra alkalmas lehet a felvételek elkészítése (javasoljuk, hogy a legkorábbi dátum a jelentkezés napjától számított két hét múlva legyen). A felvételeket hétköznap 13:20-15:20 között készítjük, Miskolcon.


A felvétel elkészítésének további feltétele a jelentkező vagy mecénásának anyagi hozzájárulása.
25000 Ft/műsor (blogszerzőknek, MP tagoknak 22000 Ft/műsor)

Az elkészült felvételeket nyilvánosságra hozzuk YouTube csatornánkon, weboldalunkon, facebook csoportunkban, valamint 1 példányban CD-n eljuttatjuk az alkotónak is.

Eddig elkészült műsorok:
Ács Ibolya
B. Mester Éva
Boda Zsófia
Bodó Csiba Gizella
Császár József
Faragó-Kupi Andrea
Fejes Anikó
Halász Ágnes
Hutás Mihály
Jacsó Pál
Josef Berger
Kálmán Eszter
Kalmár Éva
Kiss Ibolya
Kolarics Zoltán és Dobos Andrea
Kovács Éva
Kőszegi Barta Kálmán
Kühne Katalin
Mike Éva
Nádasi Katalin
Orgoványi Anikó
Pápay Aranka
Polgár Vera
RosaMaria B.
Sárváry Mariann
Sepsi Sándor
Simon Roland
Soós Katalin
Szakáli Anna
Szentpéterszegi Róza
Szilágyi Katalin
Szűcs János
Tóth Imre
Varga Lajos
Vasas Judit
Vukovári Panna
Zöld Attila

Zsoldos Árpád és Adrienn
Author: Zsoldos Árpád és Adrienn

Zsoldos Árpád és Adrienn vagyunk, férj és feleség. Miskolci házaspárként vezetjük és szerkesztjük az Irodalmi Rádiót. Életünk és hivatásunk, hogy alkotóinknak minél több és minél színvonalasabb megszólalási, megjelenési lehetőséget teremtsünk. A cél elérése érdekében készítjük rádióműsorainkat, hangzó és nyomtatott kiadványainkat, elektronikus köteteinket és galériáinkat. Szerzőinknek segítünk kötetük kiadásában, a teljes kiadási folyamatot elvégezzük nyomdai és értékesítő partnereink segítségével. Rendszeresen írunk ki irodalmi pályázatokat és nagy hangsúlyt fektetünk a közösség személyes találkozására is, ezért szervezzük felolvasóestjeinket, nyári táborunkat, születésnapi rendezvényünket. Vállaljuk irodalmi és kulturális események, szavalóversenyek, könyvbemutatók megszervezését és lebonyolítását is. Nyitott közösségként mindig várjuk új alkotók (írók, költők, képzőművészek, előadók) jelentkezését is. Elérhetőségeink: ímélcímek: zsoldos.adrienn@irodalmiradio.hu; zsoldos.arpad@irodalmiradio.hu; telefon: 70/616-7583; 70/616-8684 2019-ben a Médiapiac című szakmai lapban jelent meg rólunk egy cikk Sárközi László tollából: Méltóképpen és minőségben English version: The editors, led by the husband-and-wife team of Árpád and Adrienn Zsoldos, have been championing contemporary Hungarian authors for 22 years. In addition to their radio programmes, they also publish audio books, e-books, anthologies and self-published works. They arrange book readings, book launches and literature workshops, and they regularly hold competitions too. It is an open community that anyone who writes literature in Hungarian can join.

Megosztás
Megosztás

Egy válasz

  1. Köszönöm a lehetőséget, számomra nagyon fontos, hogy orvosként, alkalmanként betegként az orvosi kommunikáció jelentősgéről, és nem utolsó sorban a módjáról legyen alkalmam véleményt nyilvánítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Rossz ébredés

Ma reggel úgy ébredtem, Hogy nem voltál mellettem, Pedig csak korábban keltél, Hogy anyósodnak segítsêl. Mégis eszembe jutottak A magányos éjjelek, Mikor nem voltál még

Teljes bejegyzés »

Tárgyalás

(Bíró=B, Vádlott=V) B: A vád szerint Ön kiverte a felesége fogait, letépte az alsóneműjét és megerőszakolta. V: Ez – úgy ahogy van – hazugság. B:

Teljes bejegyzés »
Versek
Ivántsy Gábor

egyszer még…

*Jutkának egyszer még megfogom a kezed, egyszer még megcirógatom a hajad, egyszer még megcsókolom a szemed, egyszer még magamhoz ölelem magad, egyszer még megbocsátalak magadnak,

Teljes bejegyzés »

Gyöngyvirág

Hogy ha virág lehetnék, gyöngyvirág lennék, kicsi apró gyöngyből illatot lehelnék. Leveleim között észrevétlen élnék, tudom, más virággal soha sem cserélnék. A királynői rózsát sem

Teljes bejegyzés »